Detta är Lages Trädfällning

Lages Trädfällning lovar hög standard och garanti på alla arbeten som jag utför. Jag har lång erfarenhet av branschen och jobbar inom hela Stockholms län. Mina kunder är företag, BRF:er, kommuner, privatpersoner och föreningar. Jag hjälper dig med alla typer av trädfällningar. Inget projekt är för litet eller stort för mig. Jag tar gärna hand om annat i din trädgård också.

Alltid hög kvalitet till ett bra pris

Lages Trädfällning tycker om utmaningar och är duktiga på att hitta passande lösningar för dig som kund och dina behov. Mitt företag sätter kunden först och kan alltid utlova hög kvalitet till ett bra pris. Detta då jag endast använder de bästa verktygen och produkterna. För att hela tiden förbättra oss håller vi oss uppdaterade när det gäller nya verktyg, produkter och bestämmelser som krävs för att kunna erbjuda en högkvalitativ service.

Jag är certifierad och har ansvarsförsäkring

Lages Trädfällning har många nöjda kunder och delar gärna med mig av mina goda referenser och referensobjekt. Givetvis har jag F-skattebevis och ansvarsförsäkring, och det är viktigt för mig att du känner dig trygg med att anlita mig. Jag är auktoriserad för att få utföra jobb på hög höjd. Genom mig kan du som privatperson även nyttja RUT-avdraget. Kontakta mig idag så diskuterar vi din önskan tillsammans och jag lämnar en kostnadsfri offert. Varmt välkommen!